Stijlvolle wandpanelen

Bij LYNWOOD vind je een uitgebreid assortiment in stijlvolle akoestische wandpanelen. Onze wandpanelen geven een warme uitstraling aan elk interieur en zorgen voor een verfijnde akoestiek. De panelen zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en gemaakt van duurzame materialen.

Verfijnde kwaliteit & natuurlijke materialen

Bij LYNWOOD kan je rekenen op wandpanelen van hoge kwaliteit. Wij vinden het belangrijk om design, kwaliteit en duurzaamheid te combineren. Al onze wandpanelen bestaan uit gerecyclede materialen en/of van hout uit duurzaam beheerde bossen in Europa. LYNWOOD panelen worden met veel liefde en vakmanschap gemaakt op een sociale werkplaats in België.

Daarnaast hebben wij het grootste en meest diverse assortiment van Nederland, met diverse type wandpanelen voor zowel kantoren als woningen. Als enige in Nederland biedt Lynwood naast 2.40 meter ook een lengte van 3.05 meter aan. Een leuk project om zelf te doen, maar wij nemen het monteren in elk type design ook graag voor je uit handen.

De stijlvolle akoestische houten wandpanelen van LYNWOOD geven een stijlvolle, warme, Scandinavische uitstraling aan elk interieur – en zorgen ook nog eens voor een verfijnde akoestiek.

reviews
wandpaneel in woonkamer houten wandpanelen akupaneel
Lisanne Barnaart

“We hebben de wandpanelen door LYNWOOD laten plaatsen. Echt heel tevreden met het eindresultaat. Mooie kwaliteit en fijne service”

22 april 2023

wandpaneel in woonkamer houten wandpanelen akupaneel
Ivo Broeks

"Al met al zijn we super tevreden met het product, proces en eindresultaat. Heel eenvoudig zelf te monteren en keuze uit veel kleuren en merken."

5 januari 2022

wandpaneel in woonkamer houten wandpanelen akupaneel
Crista Schaap

“De wandpanelen zien er prachtig uit. Je kan zien dat het hout van hoge kwaliteit is. We hebben ze zelf eenvoudig gelegd."

9 september 2023

Paul Hekman

Eigenaar Lynwood & De Houtfabriek

bezoek showroom

Op afspraak met een adviseur

0346 – 28 26 63

Di / Za van 10:00 tot 17:00

[email protected]

Binnen 1 werkdag reactie

Neem contact op of kom langs

We helpen je graag met het kiezen van de juiste wandpanelen. Bekijk onze webshop of bezoek onze showroom. Op afspraak, of kom spontaan even langs.