Wandpanelen voor zakelijke markt

Wil je de akoestiek verbeteren en jouw bedrijfsruimte stijlvol inrichten? Met de wandpanelen van LYNWOOD geef je de werkomgeving een upgrade: verbeterde akoestiek, mooi duurzaam design en daarnaast de mogelijkheid tot maatwerk!

dit wil ik

Wandpanelen voor de zakelijke markt

Voor wie?

Wij werken graag samen met bedrijven, (binnenhuis)architecten, projectbureau’s en meubelmakers en onderscheiden ons dan ook graag binnen deze groeiende zakelijke markt.

Ervaring

Wij hebben ruime ervaring met maatwerk voor o.a. kantoren, winkels, restaurants en sportscholen. Bij ons bestel je niet alleen wandpanelen, maar kan je ze ook professioneel laten plaatsen. Neem contact op voor een offerte en voorbeelden van andere projecten.

Waarom Lynwood?

  • Ontwerp en productie in België op een sociale werkplaats
  • Snelle beschikbaarheid
  • De akoestische eigenschappen van onze panelen zijn getest en gecertificeerd door een onafhankelijk testorgaan (rapport beschikbaar)
  • Maatwerk kleurafwerkingen zijn mogelijk op projectbasis
  • De panelen kunnen op maat aangeleverd worden
  • Het vilt kan behandeld worden met een brandvertragende coating
  • Mogelijkheid om extra materialen die de akoestische demping verbeteren rechtstreeks bij te bestellen. (o.a. noppenschuim)
  • Montage is mogelijk

Akoustiek & geluidstest

Juist op kantoor is het belangrijk om externe geluiden en galm te beperken. Onze wandpanelen combineren een verfijnde akoestiek met design en duurzame materialen.

Ook zijn onze Lynwood akoestische panelen voorzien van een officieel geluidstest rapport.
Via deze link is deze in te zien.

Paul Hekman

Eigenaar Lynwood & De Houtfabriek

bezoek showroom

Op afspraak met een adviseur

0346 – 28 26 63

Di / Za van 10:00 tot 17:00

[email protected]

Binnen 1 werkdag reactie

Neem contact op of kom langs

We helpen je graag met het kiezen van de juiste wandpanelen. Bekijk onze webshop of bezoek onze showroom. Op afspraak, of kom spontaan even langs.